Bitdefender Premium VPN

multi apparaat: Devices

Ultrasnelle VPN die uw online identiteit en activiteiten afschermt voor hackers, ISP's en nieuwsgierigen

Kies uw abonnement

30 dagen geld-terug-garantie

  • Onbeperkt versleuteld verkeer
  • Volledige online bescherming en anonimiteit
  • Veilig online media streamen en downloaden
  • Geen verkeerslogs
  • 1300+ servers over de hele wereld
  • Beschikbaar voor apparaten met Windows, macOS, Android en iOS

Houd uw persoonlijke informatie veilig.

Begin vandaag vanaf slechts per maand

beste prijs-kwaliteitsverhouding

1-jaar abonnement

 

  /ma


Gefactureerd eerste jaar

Bespaar  

begin nu

30 dagen geld-terug-garantie

Zie Gebruiksvoorwaarden .

1-maand abonnement

  /ma


De eerste maand betaalt u slechts

begin nu

30 dagen geld-terug-garantie

Zie Gebruiksvoorwaarden .

Bitdefender Premium VPN logo

Bitdefender Premium VPN is een dienst waarmee u online volledig anoniem bent, aangezien al het inkomend en uitgaand dataverkeer op uw pc, Mac of mobiele apparaten wordt versleuteld.

Voordelen voor u

Surf volledig incognito

Surfen in privémodus is tegenwoordig niet voldoende om anoniem te blijven. Uw echt IP verdwijnt met Bitdefender Premium VPN zodat uw online activiteiten niet aan u kunnen worden gelinkt. We geloven in het beschermen van uw recht op privacy, en we houden dus geen logs over dataverkeer bij.

Surf volledig incognito
Beveilig al uw verkeer op openbare netwerken

Beveilig al uw verkeer op openbare netwerken

Openbare netwerken zoals luchthavens, lounges, hotels, restaurants en winkelcentra zijn gemakkelijke doelwitten voor mensen die uw verkeer willen onderscheppen en benutten. Verbind uw virtual private network met een van onze servers om uw verkeer te beveiligen met versleuteling van militair niveau, zodat niemand er toegang toe heeft.

Bescherming tegen gerichte aanvallen

Een veilige VPN-service zoals Bitdefender Premium VPN is bijzonder nuttig als u aan het gamen bent en uw tegenstander via onorthodoxe methodes een extra voordeel probeert te behalen, zoals DDoS-aanvallen om u te vertragen.

Bescherming tegen gerichte aanvallen
Omzeil het afknijpen door ISP's

Omzeil het afknijpen door ISP's

De druk op de ISP-infrastructuur wordt steeds groter, vooral in deze tijden. Niet alle providers kunnen de vraag aan en sommige kunnen ervoor kiezen om een bovengrens voor uw bandbreedte in te stellen, afhankelijk van het soort verkeer. Dit kan uw ervaring beïnvloeden terwijl u aan het gamen bent, of als u uw favoriete serie streamt in HD. Met Bitdefender Premium VPN wordt uw verkeer versleuteld en kan niemand traceren wat u online doet, zelfs niet uw ISP.

Krijg toegang tot mogelijk goedkopere reiskosten

Vele reisportalen en luchtvaartmaatschappijen gebruiken een dynamisch prijsmechanisme om hun aanbiedingen op maat weer te geven, maar dat werkt soms in uw nadeel. Gebruik Bitdefender Premium VPN en verbindt met meerdere landen om het beste aanbod te vinden.

Krijg toegang tot mogelijk goedkopere reiskosten
Bekijk uw favoriete series wanneer u ver van thuis bent.

Bekijk uw favoriete series wanneer u ver van thuis bent.

Of u nu op vakantie of op zakenreis bent, op het einde van de dag wilt u gaan zitten, ontspannen en uw favoriete film streamen. Als deze niet beschikbaar is op uw huidige locatie, kunt u eenvoudigweg verbinden met een VPN-server in uw thuisland en toch kijken.

Waarom kiezen voor
Bitdefender Premium VPN?


  • vpn icon 1 Ontwikkeld door een bekroonde beveiligingsprovider die uw privacy op de eerste plaats zet
  • vpn icon 2 Snelle verbinding met meer dan 1300 servers in meer dan 30 landen
  • vpn icon 3 Ontgrendel media, video's en berichten van overal ter wereld.

beste prijs-kwaliteitsverhouding

1-jaar abonnement

 

  /ma


Gefactureerd eerste jaar

Bespaar  

begin nu

30 dagen geld-terug-garantie

Zie Gebruiksvoorwaarden .

Bitdefender wint de vijfde prijs voor "Product van het jaar". Dat is meer dan elke andere leverancier in de afgelopen tien jaar.

Cybersecurity beschermt miljoenen consumentenomgevingen sinds 2001.

Eine sehr gute Erkennungsrate von Malware zusammen mit sinnvollen Funktionen für Homeoffice und Büro bedeuten für Bitdefender den Testsieg" - Testergebnis: Überragend

Bitdefender Total Security - PC Magazin, Ausgabe 11/2022

Gebruiksvoorwaarden

  • Uw abonnement begint automatisch op de aankoopdatum;
  • Door u te abonneren, koopt u een terugkerend abonnement dat automatisch verlengd wordt;
  • Bitdefender Automatische Verlenging is bedoeld om u tijd en moeite te besparen en om risico's te voorkomen, doordat uw abonnement automatisch wordt verlengd vooraler de bescherming komt te vervallen.
  • Bitdefender-abonnementsplan is bedoeld om u tijd en moeite te besparen en om risico's te voorkomen, doordat uw abonnement automatisch wordt verlengd voordat de bescherming komt te vervallen.
  • Doorlopende bescherming: u hoeft niet meer bang te zijn dat uw abonnement komt te vervallen voordat u het handmatig verlengt;
  • Gratis upgrades zodra een nieuwe versie van Bitdefender uitkomt;
  • De zekerheid dat uw apparaten altijd goed beschermd zijn;
  • Tijdsbesparing: wij regelen de verlenging voor u;
  • Opzeggen is altijd mogelijk: u houdt zelf de controle over de verlengingsopties;
  • 24/7 Beveiliging zo lang het abonnement loopt, zonder onderbreking;
  • De aangeboden prijs is geldig voor het eerste jaar van het abonnement. Nadien zal de toepasselijke verlengingsprijs aangerekend worden voor uw abonnement, die hoger kan zijn dan de initiële aankoopprijs;
  • Als een korting voorzien is, beschrijft deze het verschil tussen de abonnementsprijzen van de eerste termijn en de verlengingstermijn (bijv. prijs eerste jaar tegenover elk jaar erna). De prijzen kunnen aangepast worden, maar Bitdefender zal van tevoren een kennisgeving sturen per e-mail, alvorens de automatische verlening plaatsvindt. U krijgt een kennisgeving per e-mail alvorens u de factuur krijgt, samen met informatie over de prijzen en de verlenging van de looptijd van uw abonnement.
  • Uw abonnement begint automatisch op de aankoopdatum;
  • Door u te abonneren, koopt u een terugkerend abonnement dat automatisch verlengd wordt.
  • U kunt uw automatisch abonnement opzeggen via Bitdefender Central of door contact op te nemen met de klantendienst op: [email protected];
  • U kunt terugbetaling krijgen door contact op te nemen met [email protected] binnen 30 dagen na uw initiële aankoop of de automatische verlengingsdatum.

Uw abonnement bevat mogelijk product-, service- en/of beschermingsupdates en functionaliteiten die toegevoegd, gewijzigd of verwijderd kunnen worden krachtens de abonnementsovereenkomst en de bepalingen en voorwaarden voor thuisgebruikers en de Privacyverklaring van Bitdefender.